Pre-Order

Monopoly het Corps©️: Na ruim 200 jaar komt het oudste bordspel ter wereld eindelijk uit in de corps variant!

Informatie voor de reünist en andere geïnteresseerden:

Waarom elke reünist dit spel graag zal spelen? Bij deze editie ga je niet naar de platgetreden winkelstraten, maar bezoek je De Kroeg, De Tent, De Zaak, De Toko en De Soos. Herinner je nog de hoge rekeningen bij de sociëteit? Ga dan snel langs start voor je bijverdienste! Heb je een overtreding begaan in de Van der Rijnst? Je wordt geschorst, ga naar het gevang! Uiteraard zijn alle elementen in een corporaal jasje gestoken. Van het spelbord tot de kans- en algemeen fondskaarten, met elke stad haar eigen inbreng. Herleef je meest dierbare vriendschappen die destijds zijn gesmeed en speel dit spel met elkaar!

Eind november zal deze officiële luxe-editie op de markt verschijnen in een gelimiteerd aantal oplages (het aantal geproduceerde spellen wordt bepaald aan totale hoeveelheid aantal reserveringen). Vanaf nu is het mogelijk om dit spel te reserveren vóór 22 juni 2020 !!


- Een spel zal € 49,95 kosten exclusief verzendkosten
- Het spel zal bij u thuis worden bezorgd

Leuk om te weten: wanneer er opbrengsten overblijven gaat hier een groot deel van naar Stichting WereldOuders, zodat kinderen zonder ouderlijke zorg in Latijns Amerika ook een stukje van de huiselijke veiligheid en gezelligheid van het Monopoly kunnen meegenieten!
Benieuwd? → https://www.wereldouders.nl/over-ons
.
.
.
Haal jij dit prachtige spel ook in huis voor de feestdagen?? Wees er op tijd bij!

Voor actieve leden informatie:

Zie de informatie die geldt voor actieve leden via jouw Corps wat betreft de prijs en de deadline om te kunnen intekenen. Daarnaast hebben actieve leden de mogelijkheid, indien ingetekend voor een spel, om het huis/dispuuts/club/commissie logo op te sturen vóór 15 juni naar logomonopolyhetcorps@outlook.com

 Deze zal dan in het middenvan het bord komen te staan.